tisdag 22 juni 2010

Tisdag

Wow.. Det finns så många fantastiska människor.

En kort arbetsvecka på salongen, men fullt upp, underbart! Har haft tre stycken på återbesök med 5 veckors utväxt, och det bästa: INGA SLÄPP!! Strålande! Bara en nagel som ploppade när Carin polerade bilen.

Och jag och min kära kund Nina har kommit överens om att skriva en bok om karlar.Varför gör de allting halvfärdigt? När han äntligen tar sig i kragen och plockar undan i köket och känner sig så otroligt stolt, varför passar han inte på att få undan allt i samma veva?  Varför släpper man strumporna mitt på golvet och låter dem ligga? Tallriken står mitt på diskbänken, och diskmaskinen precis under... Man får ABSOLUT INTE RÖRA de där högarna av fakturor och kvitton som ligger och tar plats över halva köksbordet, när man får nog efter tre veckor och lägger dem i exakt ordning i en fin hög får han antingen panik, eller har glömt bort att det var så himla jäkla viktigt... Och vi kvinnor städar ju bort allting, JÄMT, suck och grubbel.. Ja men städa själv då! Karlslokar ;)

Imorgon ska jag fina till fransarna och unna mej en ansiktsbehnadling, jag längtar, det blir me, myself & I för hela slanten imorgon.

Det var allt :)

1 kommentar:

Wirge sa...

Lycka till tjejen;)